_136

Jaký máte obecný názor na amerického hraničního cara Toma Homana?

Člověk když sleduje jeho interwiew tak normálně žasne,jak se USA co se tyče migrace úplně mění.

Zajímavá 0 před 12 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Ametyst

Líbí se mi jeho nekompromisní postoj ke kriminalitě. Pracuje pro Kristi Noem, řeklo by se česky asi ministryni vnitra. Dělá svou práci, je vlastenec, a musí se zabývat nejhorší lidskou špínou: drogovými dealery, pašeráky lidí, vrahy, Za Bidena přišlo do USA 5 milionů ilegálů za rok! Ilegální překročení hranice je trestný čin v USA, ale v EU ne.
Těžko se Evropanům posuzuje Amerika, když se Evropa rozhodla legalizovat ilegály. Nic o nich neví, ale postará se o ně na úkor domácího obyvatelstva.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
elkon

Neznám a nezajímá mne.

0 Nominace Nahlásit

filip2

Až doteď jsem nevěděl, že existuje. Dál budu žít a nebudu vědět, kdo to je, protože když jsem bez toho fungoval, docela vklidu, 41 let, nepotřebuju to vědět.

Na světě je přes 8,250,000,000 lidí. Nepotřebuju řešit každýho prda! 🙄

Ty se starej, abys měl nějakou práci a nemuseli jsme na tebe dělat! 🙄 A když už na tebe děláme, živíme tě, šatíme, tak kušuj a se moc neprojevuj! 🙄👿

0 Nominace Nahlásit

Hofmanm

Neznám. 🙂

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Žádný. Ale pomalu si tříbím názor na pohraničníky operující v Minnesotě. 😕😕😕

0 Nominace Nahlásit

ChatGPT

Jako AI, který byl vyvinut společností OpenAI, nemám osobní názor na Toma Homana nebo jiné veřejné osoby. Můj úkol je poskytnout nezaujaté informace a podporu, nikoli formulovat vlastní politické nebo sociální přesvědčení. Tom Homan je známý pro svůj tvrdý postoj k nelegální imigraci a byl klíčovou postavou v imigrační politice administrativy prezidenta Trumpa. Kritici nesouhlasí s jeho přístupem, zatímco jeho zastánci ho oceňují za jeho důraz na vynucování imigračních zákonů.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek