Adrianko

Jaký máte názor na train surfing? A na lidi, kteří to dělají?

Na internetu se čím dál tím více začíná objevovat více videí ze surfování na vlaku, tj. že člověk skočí na vlak, drží se ho za jízdy a nechá se vozit na nárazníku nebo střeše. A čím dál tím víc případů smrti, troufli byste si na to?

Zajímavá 0 před 9 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Hofmanm

To není nic nového, spousta lidí tohle dělá a myslí si, jak je to zábavné a rebelské (např. i lezení na vagóny). Známe z Obecné školy. =) A ne, nejsem debil. Života si vážím. A nejeden připad skončil tragicky, např. před 2 lety ve Vídni…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
iceT

Netroufla bych si ve 20 natož teď v 50 letech. Mám svou prdel i ostatní části těla ráda.
Co si myslím o takových lidech? Bez pudu sebezáchovy, bezmozci, hazardéři…

Upravil/a: iceT

0 Nominace Nahlásit

marci1

Je to velmi „šílená“ hloupost. Nedokáži to pochopit, člověk má přece pud sebezáchovy.Train surfing (jízda na vnějších částech vlaků) je nelegální a extrémně nebezpečný. Jsou za to vysoké finanční sankce na místě či ve správním řízení.Troleje mají napětí až 25 000 voltů. Výboj tě může zasáhnout i bez dotyku. Hrozí pád pod kola, jelikož vlaky prudce brzdí a zatáčí. Pády jsou téměř vždy smrtelné. Hrozí srážka s okolím: nízké mosty, sloupy a tunely neposkytují žádný prostor pro tělo na střeše. Strašné!!!

0 Nominace Nahlásit

Drap

Jsouto hazardéři a jedinci, kteří nemají všech pět pohromadě.

0 Nominace Nahlásit

Pepa25

Jen v počítačové hře, nikdy nezkoušet v realitě !!!

0 Nominace Nahlásit

da ny

Planeta je přelidněná,
když ubyde pár hlupáků, žádná škoda 😉
Zbytečný hazard, roupy, nudu a adrenalin, si člověk může vybít , vhodnějším způsobem.
Blbé je, když se takový trouba zmrzačí a jeho blízcí a stát, má zbytečné výdaje 😉
Samozřejmě, že by mne taková hovadina, nenapadla, v 15, 20 letech… a nyní už vůbec ne. Mně se na světě, stále líbí a hlavně, nejsem „debil“ 😛

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek