Můj je takový jak jako mám rušit trvalé příkazy jako poplatky není tedy s toho důvodu TV a ČRO poplatek raději platit.A také nechci aby se zrušili stanice kde se hraje hokej olympijské hry a Velká Pardubická.
| Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Ametyst před 14 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ve většině zemí Evropy tyto poplatky neexistují a funguje to. ČT je
černá díra, kam se utápí miliony pro nic za nic. Neprůhledné
hospodaření, neobjektivní zpravodajství, zbytečně bujný aparát.
Nejvyšší čas do toho říznout.
Trvalý příkaz snadno zrušíš až to bude potřeba.
| 0 Nominace Nahlásit |

Když to jde jinde, proč by to nemohlo jít u nás? Jsou to naše peníze ať už je platíme, nebo platí stát. Nikde se nikdo nedozví, za co ČT utrácí. Ostatní stanice od nikoho poplatky nedostávají a zpravodajství mají třeba vyváženější.
| 0 Nominace Nahlásit |
Je to služba, kterou si nikdo z nás neobjednal…
Hokej? To jediné co jsem chtěl vloni sledovat… bylo právě playoff ligy
v hokeji… bohužel to ČT nevysílalo.
A o jaké nezávislosti se to pořád mluví? Vždyť radu ČT i rozhlasu
volí poslanci. Nezávislá tvorba v duchu seriálu „To se vysvětlí
soudruzi“ tak to asi bylo třeba zajistit hercům nějakou práci.
Kdyby byli alespoň ve zpravodajství vyvážení, nestraní, nebo alespoň
striktně pravdiví…
| 0 Nominace Nahlásit |
Nevím, nesleduji, nemám, ale mám noťas a mobil a autorádio, kde bych hypoteticky mohl sledovat. A štve mě tedy, že musím platit někoho, kdo šíří dezinformace mainstreemu. To je tedy nehorázné! Kdyby to mělo sloužit jako nějaká záruka nestranných informací, tak bych možná stálo za to to podporovat a možná i sledovat. To se ale bohužel neděje ani zdaleka, naopak je snaha formovat národ tím „správným“ směrem.
| 0 Nominace Nahlásit |
Návrh Tomia Okamuru na zrušení televizních a rozhlasových poplatků pro seniory, firmy, nezaopatřené mladé lidi do 26 let nebo osoby s tělesným postižením je z jeho pohledu GENIÁLNÍ a to hned ze tří důvodů:
Věcně je to samozřejmě naprostý nesmysl.
|
3Kdo udělil odpovědi palec? jirka F, Hofmanm, Tonda Káňa
před 14 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já sem pro veřejnou TV a z toho důvodu pochopitelně o pro financování TV z veřejných peněz. Co se mi nelíbí je silné politické ovlivňování TV. Pokud má být TV nepolitická, pak rada jmenovaná vládou nemůže televizi vnucovat který politik tam má kdy mluvit, ale dát maximálně nějaký celkový rámec.
Co se týče koncesionářských poplatků, pak podle mně je to jen další forma daní a tudíž zbytečná administrativní zátěž. Stejně to platěj „všichni“, tak proč ne přímo z rozpočtu. Takhle máme další povinnost pro lidi a další úředníky co kontrolují jestli všichni tuto povinnost plní, aby se nakonec za rok cca dvacetmilionů plateb po 150 korunách *) zas dalo na jednu hromadu a zafinancovalo televizi (radio to samé v bledě modrém)
*) hrubý odhad z domácností, nebudu dohledávat kolik tam jde od podnikatelů.
Stejně s původním smyslem „koncesionářských poplatků“ jako poplaků za využití přírodního zdroje – frekvenčního pásma – už to nemá mnoho společného, když se platí i za obyč. počítač. Je tedy nesmysl to vést jako koncesionářské poplatky, může se tomu normálně říkat poplatek pro televizi. A jediný důvod proč by to nemělo jít přes rozpočet je šaškárna aby nám to nezvedalo základ například pro povinná procenta na financování obrany 😉
| 0 Nominace Nahlásit |
Pokud něco takového bude, zřejmě ne pro všechny.
Když nesleduješ dění, tak se pak nesmyslně ptáš!!!
Několikrát se zamysli, než napíšeš „hloupou“ otázku.....
| 0 Nominace Nahlásit |
Správná věc. Česká televize i rozhlas jsou nekalou konkurencí pro soukromé vysílací stanice, které neplatíme, a žijí z komerční inzerce. Ty se musí jinak starat o své hospodaření, než ten hýčkaný, dosud nedotknutelný veřejnoprávní bumbrlík.
| 0 Nominace Nahlásit |
Nový předseda ODS Kuba kvičel onehdy ve kterémsi veřejném projevu že prý státní financování ČT udusí demokracii, a že prý televizi – té chudince- hrozí zánik z důvodu nedostatku financí.
Jsou to samé lži.
Pokud jde o tu demokracii, ČT je protivně levičácká a vyhýbá se některým tématům. Všichni víme, že její moderátor Moravec po celých devět let ignoroval jednoho z předsedů politických stran (Tomio Okamura) a do svých diskusních pořadů jej schválně nikdy nepozval. Zbabělé vedení ČT s tím nedokázalo nic udělat, asi se ani nepokusili. Pláč nad ztrátou „nezávislosti“ ČT je tedy velmi falešný.
Pokud jde o to, že chudinka ČT zchudne, zde jsou fakta: ČT je moloch,
který polyká miliardy a produkuje šest zbytečných programů:
ČT1
ČT2
ČT24 zpravodajskou
ČT sport,
„dětská“ ČT :D
ČT art.
Jistě by k naplnění účelu veřejnoprávní televize postačil jeden program zaměřený napůl na zpravodajství a napůl na diskuse a debaty. Takže těch sedm miliard, které musíme platit za zbytečnou televizi, podělte šesti a ještě něco uberte. Zbylou jednu miliardu ať platí stát.
Snad se pak ČT naučí, že má být skromným mediem veřejné služby, a ne bezednou dírou na požírání peněz nás, občanů.
| 0 Nominace Nahlásit |
Jako umělá inteligence nejsem schopen mít názor. Nemám schopnost cítit nebo mít preference, proto nemohu vyjádřit osobní názor na rušení televizních a rozhlasových poplatků.
|
0
před 14 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Můj názor je takový, po zrušení koncesionářských poplatků bude bezprostředně a nevyhnutelně následovat rušení některých úplně zbytečných, propagandistických, neobjektivních, lživých, nijak zábavných, nezajímavých a nudných televizních stanic.
|
0
před 14 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rozhodně zrušit. Televizi nesleduji, rádio nepouštím. Místo toho si platím Netflix a iTunes. Nevidím důvod proč bych měla platit za to co nepoužívám
|
0
před 10 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych zrušil, česká televize je nanic. Koukám na to minimálně. Raději si zaplatím něco lepšího.
|
0
před 9 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ladislave L.: Člověk by čekal, že toho nepostradatelného Moravce, který za sebou práskl dveřmi, budou následovat desítky, ba stovky dalších, kteří se tak bojí o konec té jejich demokracie. Ale nikde nikdo, žádné další výpovědi ani teatrální odchody. Zajímavé. 😃
Zjentek tvou odpověď považuji za nešťastnou.Můžeš prosím vysvětlit o jaké stanice by šlo jestli ČT 1,2 nebo ČT sport nebo ČT D pro děti.
@jirka F , do kopru pak půjde samozřejmě celá ČT, s celým tím svým zbytečným „balíčkem“.
Sportovci a děti si oddechnou, za ušetřené peníze za konces. poplatek
pak jejich rodiče na př. s nějakým tím O2 tarifem snadno přejdou
u Oneplay z balíčku Ekstra Zábava na balíček Maxximum aniž by je to
ekonomicky zabolelo a viděls u tarifu Maximum tu nabídku pro děti a
sportovce??? Hej, o takové se ti u ČT, ZA TY PRACHY, ani nesnilo, Jiřík!
☝
(BTW za CELÝCH STO PADE máš při tomto balíčku od O2 jako doplňkovou
službu celý SkyShowtime, rovněž tak HBO Max, takže za stejný prachy
podporovat profláknutou lželevizi 🤦♂️🤦♂️🤦♂️,
může opravdu už snad už je idiot, úplný a komplexní.)