Avatar uživatele
leonessa

Jaký je rozdíl mezi jablečným octem a klasickým octem kvasným?

Můžete mi prosím někdo říct, jaký je rozdíl mezi jablečným octem a klasickým octem kvasným? Jaké jsou účinky na organismus kvasného octa, jesti nějaké pozitivní jsou:)? Díky moc!!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, rynek878 před 4277 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
rynek878

obecně kyselá strava organismu neprospívá, kromě klasického překyselení žaludku se už léta s překyselením organismu spojuje začátek rakovinného bujení. Dále např. candida apod. Naopak prospěšný může být jako oplach na vlasy. Opravdu ale jen zevně, jinak bych se snažila konzumaci kyselého stáhnout na minimum, a když už si nemůžeš pomoct, tak alespoň hned kompenzovat něčím zásaditým.

pravý jablečný ocet je vyráběn kvašením šťávy z celých, čerstvých jablek. Za své léčebné účinky vděčí vysokému obsahu minerálů, které se vyskytují v jablkách. Aktivní složkou jablečného octa není pouze kyselina octová, ale kombinace minerálů. organické hmoty a kyseiny octové.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek