Avatar uživatele

Jaký je poměr maso vs. kost u předního a zadního vepř. kolena?

Které kupujete na pečení, vaření atd. Přední, nebo zadní? Na kterém je poměrově více masa, když vyndáme kost?

Odpověď řezníka je 30% kost u předního, 40% u zadního kolena. Pak se tedy vyplatí kvůli množství masa přední, které však není tak prorostlé tučným a to já mám rád.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Zadní je ´výtěžnější´...
;-)
Ono je tam i více kůže - a ta, když koleno správně ugriluješ, je úžasná - lepší, než maso...
;-))

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Zadní, ale protože ho včera zrovna řezník už neměl, spokojil jsem se s předním a to se v tlačence nepozná.
======================
http://postimg.org/…


Avatar uživatele
Zlatý

Kupuji ob, podle momentální nabídky. Větší poměr masa bývá u zadního kolene. Záleží i na tom, jak je koleno uřízlé a z jak velkého prasete je.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1000
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 876
Zlatý marci1 563
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 467
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 370

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.