Avatar uživatele
anonym

Jaký je poměr maso vs. kost u předního a zadního vepř. kolena?

Které kupujete na pečení, vaření atd. Přední, nebo zadní? Na kterém je poměrově více masa, když vyndáme kost?

Odpověď řezníka je 30% kost u předního, 40% u zadního kolena. Pak se tedy vyplatí kvůli množství masa přední, které však není tak prorostlé tučným a to já mám rád.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, gecco před 3034 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Zadní je ´výtěžnější´…
😉
Ono je tam i více kůže – a ta, když koleno správně ugriluješ, je úžasná – lepší, než maso…
😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Zadní, ale protože ho včera zrovna řezník už neměl, spokojil jsem se s předním a to se v tlačence nepozná.

http://postim­g.org/image/os­k1tpe9b/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Kupuji ob, podle momentální nabídky. Větší poměr masa bývá u zadního kolene. Záleží i na tom, jak je koleno uřízlé a z jak velkého prasete je.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek