Avatar uživatele
Kepler

Jakou pánev doporučíte?

Jednu mám hliníkovou se zabroušeným dnem, druhou nerezovou se dnem 10 mm silným. Obě se uprostřed vyboulily cca o 2 mm směrem od sklokeramické plotýnky, což stačí na to, že topinky se dají rovnoměrně osmažit jen za cenu velkého množství sádla. Jaká pánev se nedeformuje?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? iceT, briketka10 před 1685 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kodl67

Odpoveď byla označena jako užitečná

Mám litinovou potaženou smaltem.Smažím na ní jen bramboráky a topinky.Jde odšroubovat dřevěné držadlo,takže může popř.i do trouby.Dno se ani nehne.Český výrobce.Super.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Kepler Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek