Avatar uživatele
Zlatý

Jakou pánev doporučíte?

Jednu mám hliníkovou se zabroušeným dnem, druhou nerezovou se dnem 10 mm silným. Obě se uprostřed vyboulily cca o 2 mm směrem od sklokeramické plotýnky, což stačí na to, že topinky se dají rovnoměrně osmažit jen za cenu velkého množství sádla. Jaká pánev se nedeformuje?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Bronzový

Mám litinovou potaženou smaltem.Smažím na ní jen bramboráky a topinky.Jde odšroubovat dřevěné držadlo,takže může popř.i do trouby.Dno se ani nehne.Český výrobce.Super.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Nakupování

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Nakupování

Zlatý Drap 638
Zlatý marci1 353
Zlatý gecco 308
Zlatý annas 296
Zlatý mosoj 275
Zlatý hanulka11 271
Zlatý Kepler 225
Zlatý briketka10 178
Zlatý ivzez 165
Zlatý Lamalam 146

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.