Avatar uživatele
Meggie2

Jakou část masa používáte při vaření kuřete na paprice?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 1371 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Malvína

Stehna.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Nedávám kuře na papriku, ale když už, tak slepici a tu potom celou.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Kuřecí prsa nebo stehna. 🙂
Třeba Pohlreich používá kuřecí prsa:
https://recep­ty.blesk.cz/cla­nek/vareni/2929/nej­lepsi-kure-na-paprice-podle-sefkuchare-zdenka-pohlreicha.html

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nyjono

Prsa nebo stehna.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Nejraději čtvrtky (stehna).Bez kůže.

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Všechno kromě prsou. Ty jsou na moje gusto moc suché a tak je odříznu, nechám marinovat a pak je zpracuju jinak.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Hufnágl

Zadní i přední stehna, ale rozhodně bych nedal „celou slepici“ jak Drap. Kdo by to potom žral!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek