22aa

Jakej film pustit za fialovy éry místo hraní koupených závodních her ps4?

Dobrý den. Mám špatnou zprávu. Měla bejt schůze tuto středu kvůli Blažkovým bitcoinům Říkala to ministryně Schillerová Z ANO . Viděl jsem to v tv minulou středu když babišová vláda prohrála. Hledal jsem články a nenašel jsem nic že by měla být schůze. Všechno starý. Furt chtěj pomě stáhnout internet explorer nebo pustit film za fialy ale jakej. Jestli internet explorer mám stáhnout 6.0 12.0 nevím co. A film taky nevím jakej jesli pavouk lukáš nebo pohádky z lesa nevím co. Prosím nevíte jak zformulovat vyhledávání na googlu na schánění článků. Děkuji.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? OmylCZ před 25 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
ChatGPT

Dobrý den, rád se pokusím Vám poradit. Pro vyhledávání článků na Googlu můžete použít určité klíčové slova, které se týkají tématu, které hledáte. Například ve vašem případě můžete zadat „Blažkovy bitcoiny schůze“ nebo „Schillerová Blažkovy bitcoiny“. Pokud chcete omezit výsledky na nedávnou dobu, můžete kliknout na „Nástroje“ pod vyhledávacím polem a poté vybrat požadovaný časový rozsah.

Pokud jde o Internet Explorer, poslední verze projevu tohoto prohlížeče je 11 a je hodně zastaralá. Doporučoval bych stáhnout nějaký modernější prohlížeč, jako je Google Chrome nebo Firefox.

Pro film za fialový éru bych doporučil nějaký klasický, který je spojen se sedmdesátými lety, kdy byl „fialový“ zmatený slangem pro „bombastický, něco úžasného“. Může to být třeba film „Pulp Fiction“ nebo něco od tuzemských režisérů jako „Pelíšky“ nebo „Kolja“.

0 Nominace Nahlásit

OmylCZ

fialovej

0 Nominace Nahlásit

Pepa25

Šou z Parlamentu zdarma zde: https://www.psp­.cz/stream/1 Ani netřeba stahovat zvlášní prohlížeče. Bohužel ani Schillerová z ANO (naštěstí už 3,5 roku nikoliv ministryně) není taková lidumilka, aby dělala plebsu zábavu nonstop, tak zrovna nevysílají. Ani zítra. Až ve středu – takže ráno do Kauflandu pro gothaj, pivo a rohlíky a už v devět začínají …

0 Nominace Nahlásit

Filip84

大紅燈籠高高掛 (1991) bude dokonale, naprosto a absolutně ideální. Samozřejmě, že v kantonštině! 😎

Zdroj: https://zh.wi­kipedia.org/zh-hant/%E5%A4%A7%­E7%BA%A2%E7%81%AF%E7%AC%­BC%E9%AB%98%E9%AB%98%E6%­8C%82

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
22aa

Dobrý den Pepo25. A jak to víte že v 9 začínají ve středu?
A za druhé už se na tu středu těším až paní ministryně našla ty slušný uředníky aby se s tím něco dělalo protože jak fialova vláda nepadne budu muset ps4ku prodat někomu znamému z rodiny i když skoro všichni jí mají. Holt budou mít ještě jednu navíc. Protože 500 korun za hru si dovolit nemůžu. Protože sice mám 3 stupen. Ale moje máma říkala že přes 16 tisíc je málo. Je potřeba abych dostával 20 tisíc příspěvku abych měl na hry. Za Andreje babiše to bylo vše jiné. Kupoval jsem 3 hry za měsíc. Díky za odpověd.

22aa

No včera jsem zjistil že úplně dole jak je stream je seznam schůzí takže máte pravdu v 9.00 začíná schůze. Stačí že kliknu přehled schůzí.

22aa

A viděl jsem také přes tv na youtube že čekají schůzi takže problém skoro vyřešen protože nevím jestli bude bitcoinová kauza. Nebo konec fialovy vlády.

Nový příspěvek