zjentek

Jaké nejčastěji mají ženy důvody vytrhat si úplně obočí a namalovat si ho?

Zajímavá 0 před 88 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Drap

Důvody jsou zřejmě estetické. Každému se líbí něco jiného a tobě to může být zcela lhostejné

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
da ny

Nevím, žádnou takovou neznám.
Znám jich několik, které mají obočí světlé, sotva znatelné
a tenké, nebo žádné!
Poptej se, až, takovou potkáš 😉

0 Nominace Nahlásit

elkon

Další zbytečná otázka. Když tě to zajímá, můžeš se nějaké zeptat. Stejně to pro tebe nemá žádný význam. Zabýváš se hovadinami. Zřejmě dutá hlava na víc nemá, než vymýšlet kraviny.

0 Nominace Nahlásit

EKSOT123

Pravděpodobně nechtějí, aby se někomu líbily a aby je muži okukovali. Ze stejných důvodů si zřejmě dělají různé trhání ch., holení i veškerý make-up, barvení hlavy,… Kdybych byl psycholog, mohli bychom zkusit rozebrat vnitřní příčiny takového nezájmu o vnější obdiv. Možná to jsou spíš introvertky, nebo by se muselo zkoumat případ od případu.

0 Nominace Nahlásit

Markeitka

Taky jsem si všimla, že některé ženy to tak mají. Nevím proč, asi se jim líbí to tenké obočí co si jenom namalují. Těžko říct, no když se jim to líbí proč ne. Já bych to teda neudělala.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

Dany, jak žádné? Přece každá má obočí..

Takže vytrhané!?

da ny

@zjentečku,
přestaň žít v bludech 😄 Každý člověk je nějaký „originál“
Jo a to tetování (jako chloupky obočí), se !trénuje", na pěnových
kouscích lina.;-)

da ny

@zjentek
Nemá, některým vypelíchá, jemné obočím chá, plus léky…
Moje mladá, bývalá kolegyňka (1996), kterou jsem poznala, před 7 lety, žádné, také neměla, Chodila pravudelně na barvení. Měsíc, vypadala jako Marfuška. Měsíc dobře a pak už téměř žádná barva a zase znovu.
Blonďaté vlasy, zesvětlené a k tomu silné, černé obočí.
Absencí obočí, nejčastěji trpí blondýnky… (Na křesle (zubařském), jsem takových žen, viděla desítky (během 6 let).
Jinak je to (tvar, barva a tloušťka)otázka vkusu a modních trendů.
Řada takových žen, chodívá na tetování (k akreditované kosmetičce, kožní lékařce). Pak mají alespoň nějaké obočí 😉
S přibývajícím věkem, obočí žen, také pelíchá/neroste (podobně, jako chlupy na nohou a rukou), jako důsledek snížené, hormonální činnosti. Případně šediví. Stává se tak „neviditelné“. Z hustého je řídké, tenčí, nebo nic!

Nový příspěvek