Dobrý den,chci dělat bramborák a potřebuji vědět jaké jsou vhodné brambory k jeho přípravě.Salátové nebo přílohové konzumní?Děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? anonym, panenka, annas, elektrikář před 4895 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
U bramboráku,bych ani neřešil druh brambor A,B či C,horší by to bylo už u salátu(bramborový-zde A-B)C-ty se rozvaří a jsou moučný!!!!!!!!
link:
Zdroj: http://cs.wikipedia.org/wiki/Brambor%C3%A1k
9Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, ten který je, panenka, annas, dudu, vagra, kokoťenko, elektrikář, Kerberus
před 4895 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Brambory typu C,vhodne na pyre,jsou nejlepsi na bramboraky,kvuli vysokemu obsahu skrobu.
0 Nominace Nahlásit |
U bramboráku by to mnělo být jedno. Jen se k tomu nesmí nastrouhat jeden kámen.
2Kdo udělil odpovědi palec? ten který je, rynek878
před 4892 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |