Jaké jídlo k smrti nesnášíte? Já nesnáším mlíkovou polívku. Jednou jsem se po ní ve školce pozvracela, když jí do mě rvali násilím…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 5789 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vicki: nechápu, ty naopak patří k mým oblíbeným ;{)= jsem popelnice a jím opravdu všechno, ale (podobně jako Afro.minerva) před mnoha lety jsem se ve školce pozvracel po míchané polévce s vejci, takže od té doby ji jím taky jen v nouzi nejvyšší ;{)=
| 0 Nominace Nahlásit |
Ja naopak vybirava nejsem. Neni nic co bych nesnasela, tak ze bych to nebyla schopna pozrit. Vnitrnosti (jatra, ledvinky) pro mne nejsou zadny velky gurmansky festival a kdyz si je nemusim dat (tedy je na vyber neco jineho) neobjednala bych si to. Ale jinak i to co se tu hojne objevuje a obecne co lidi hodne deli na tabory milovniku a odpurcu tak to mi nevadi. Jim vsechno. Mozna bych mela problem s nejakou exotikou, jako cerv, svab, ale myslim, ze i to by se dalo 😉
| 0 Nominace Nahlásit |
Nám taky ve škole dávali mlíkovou s hráškem! Každý by se z toho jenom pozvracel! FUJ! Já taky nemám ráda plněné papriky v rajské omáčce, sekanou, vnitřnosti. Z polévek vločkovou a kmínovou.
| 0 Nominace Nahlásit |
BRRRR!A u mě jsou to ještě fazolové lusky na smetaně a plněné
papriky v rajské omáčce.quentos:fazolky třeba na slanině s česnekem a
šp.tymiánu-tak to jooo.Ale třeba byly špatně připravený.Jinak
jsem-údajně-vděčný strávník:-))
Doplňuji:
TO JE JASNÝ-TY PALCE DOLŮ DÁVÁ NĚJAKÁ KUCHAŘKA ZE ŠKOLNÍ
JÍDELNY:-))).
Upravil/a: Vicki
| 0 Nominace Nahlásit |
Já bych v životě do pusy nedala ledvinky,olomoucké tvarůžky a mořské plody,jakékoliv kvasnicové polévky,knedlíčky,pomazánky.Plněný paprikový lusk mi nevadí,ale nejím tu papriku.
| 0 Nominace Nahlásit |
Co opravdu nemůžu, je dršťková polévka. Sice je pravda, že jednou na
lyžích, když v místním občerstvení neměli nic jiného, jsem se
přemohla, ale to byl pud sebezáchovy. JInak ji nepolknu ani za milion.
Také mám odpor k různým vnitřnostem (kromě jater, ta můžu) a nedala
bych do pusy živého živočicha).
Proč, mají všichni odpovídající palce dolů? Komu pak připadá jako špatná odpověď to, že někdo vyjádřil nechuť k nějakému jídlu. Že by to byly ty nejoblíbenější pokrmy autora těch palců? Nebo spíš nepochopíl, k čemu to palcování slouží, že.
| 0 Nominace Nahlásit |
Jémine.
Co takhle trochu pozitivna?
Svět je přece nádhernej, co?
Jen nevím, který.
A polévka?
Snesu(nejsem slepice) ZELŃAČKU.
| 0 Nominace Nahlásit |
Cokoliv, co má rajčatový základ, rajčata, žampiony a ostatní houby, paprikové lusky… 🙂
| 0 Nominace Nahlásit |
Poulicni rychlovky-KFC,MEKACE a podobne kiosky,coly a jina umela sladidla,hranolky a kebaby.
| 0 Nominace Nahlásit |
Já od školky nesnáším čaj s mlíkem dohromady. To je hnus největší. A z jídla fazole v jakýkoliv podobě. Jinak se mi taky ale zvedá žaludek z červů, býčích koulí a podobných jídel…
| 0 Nominace Nahlásit |
Já jsem asi dost vybíravá :D
Z toho co si vzpomenu, nejím: koprovku, segedín, játra, ledvinky a spoustu
dalších jídel. Nemam taky ráda starší pečivo, nejlepší je
čerstvé :)
| 0 Nominace Nahlásit |
Mláčnou polévku a buchtičky se šodó.Nemusím vnitřnosti.Ale říká se,že je důležité kdo a jak jídlo připravil.
| 0 Nominace Nahlásit |
usmazeni hermelin,mozecek,veprove a hovezi maso,kefir,parky,jitrnice at.d.,........................................
|
0
před 5787 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ja bych v zivote nesnedla svaba..neni to sice jidlo, ale nesnedla bych to. proste bych to nesnedla…
|
0
před 5779 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ať si každý říka co chce já prostě nenávidim kopr a to – kopravou omáčku a koprovou polívku. Ale mě zase játra nevadí každému chutná něco jiného a každý má jiné chutě to prostě nejde ovlivnit.A jak se tady hodně mluvilo o švábech a těhletech potvorách tak pochybuju že by to tady někdo z nás snědl já teda určitě ne.
|
0
před 5778 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| Drap | 1742 | |
| annas | 1347 | |
| Kepler | 1091 | |
| hanulka11 | 984 | |
| marci1 | 919 | |
| da ny | 673 | |