Marmeláda, klasickým způsobem jako jiné marmelády. sůšení do čaje,
samotnopu šťávu míchám z medem na poloviny – výborné jen tak nebo do
čaje.
Vymačkané plody usuším a buď je cca tři týdny nechám vyluhovat
v oleji – výborné do jídla, na spálenoiny, na exémy a pod. Rozemletý
prášek jde přidávat do jídla
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 4605 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nezpracovávám, ale podívej se, co vše se z něj vyrábí. Recept snad potom najdeš:
Zdroj: www.rakytnik.eu/vyrobky-z-rakytniku.html
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |