Avatar uživatele

Jak zmírnit sůl v sýrové pomazánce?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Dnes jsem zrovna četla radu v jednom časopise - přidat zakysanou smetanu, jogurt nebo tvaroh. Záleží na konzistenci.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Tvaroh,ten by mohl pomoci.Přidávám ho běžně,nic s tím nezkazíš.


Avatar uživatele
Zlatý

Pokud by se do tvojí pomazánky hodila cibule,tak ji tam najemno nakrájej,cibule též vytahuje sůl.
Ups...méně nasolit,když už je to slané....no nevím,nevím....


Avatar uživatele
Registrovaný

Přidat sýr ci smetanu


Avatar uživatele
Zlatý

já bych ji třeba méně nasolil, ale s těmi mléčnými produkty to taky není špatné ,),)
Doplňuji:
iceT: jo tak ..no tak potom bych to méně nasolil už při výrobě ,),)


Avatar uživatele
Stříbrný

Přesolenou pomazánku lze zředit .Tvarohem, taveným sýrem, smetanou, majonézou.Strouhanou vařenou bramborou nebo prolisovaným vejcem na tvrdo.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1004
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 373

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.