Avatar uživatele
Pokročilý

Jak "zkapalnět" med?

Když je med příliš dlouho nepoužívaný, tak se z kapalného přemění na takové krystalky. Jak zpátky do tekutiny?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Stačí pomalu ohřát ve vodní lázni a míchat

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

tu sklenici s medem dej do hrnce s vodou a chvíli vař


Avatar uživatele
Pokročilý

Jak píše Samba anebo když už by jste náhodou topili a nechvátali na to, tak mi jsme ho dávali na topení :)


Avatar uživatele
Zlatý

Ty krystalky jsou cukr. Klasický med cukernatí.
Pastovaný ne.

Doplňuji:
Jinak jak píší ostatní.


Avatar uživatele
Stříbrný

Já bych doplnil - jen ohřívat, ne vařit, protože po vaření je z toho medu prd (to co v něm bylo vzácné a prospěšné zdraví se zničí).


Avatar uživatele
Pokročilý

Jednoduše ho rozehřát.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 376

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.