Avatar uživatele
Pokročilý

Jak zahustit krém ze smetany a tvarohu?

Potřebuji poradit, jak zahustit moc řídký krém. Dělám ho z 33% tučné smetany na šlehání a dvou vaniček tučného tvarohu. Smetanu jsem ušlehala, ale nevyšlehala se do tuha, řekla jsem si, že tvaroh to zahustí. Nepodařilo se. Co teď?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Registrovaný

Ahoj,
já bych ho zahustila plátkovou želatinou a pak dala ztuhnout do ledničky. ;)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Plátkovou nebo práškovou želatinu,použij podle návodu.
Příště nepoužívej vaničkový tvaroh,ale jen kostku tvarohu z pozlátka,vaničkový tvaroh je příliš řídký.


Avatar uživatele
Stříbrný

Pudinkem bez vaření nebo želatinou, lepší je kysaná smetana.
http://dorty.artmama.cz/…

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 901
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 513
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 464
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.