Na youtube jsem viděla, jak si cukrář dá do zdobícího pytlíku
rozpuštěnou čokoládu a pak na pečící papír kreslí různý obrysy. Ty za
chvíli ztvrdly a daly se dát na dort. Potřebuji radu jak připravit tu
čokoládu, aby nestvrdla už v tom pytlíku nebo naopak, aby ztvrdla na
pečícím papíře.
Děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5110 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No…pravděpodobně v tom pytlíku musí být čokoláda teplá, tak jak
píšeš. A ten pečící papír, asi na plechu, by měl být vychlazený.
Nutné to není, ale čokl.dříve ztuhne.
Pokud ji necháš v pytlíku déle, než je nutné, tak ti čokoláda ztuhne
vždycky.
Nezapomeň, tvary musí být dostatečně silné, aby vydržely manipulaci.
Určitě to bude chtít trénink.
0 Nominace Nahlásit |
Já bych zkusil tu čokoládu vytlačovat z igelitového pytlíku , pak by se ztuhlá dala oloupat a znovu použít 🙂
0
před 5109 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |