Na smažení a do omáček, protože se nepřepaluje a v omáčce se spojí s tekutinou :-)
5Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, johana 56, hanulka11, Damiana, jirkajirka
před 3373 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
záleží na tom, jestli v kuchařině nebo cukrařině. V cukrařině jej používáme převážně na ředění čokolády, nebo do nějakého toho krému (ale to v malém množství)
4Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, hanulka11, Damiana, jirkajirka
před 3373 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já ho používám do těsta na záviny
1.těsto
40dkg hladké mouky
1 žloutek
1 lžíce cukru krupice
1 1/2 dcl mléka
1 100% tuk /nastrouháme/
2. těsto
1/2 kg hladké mouky
1/2 lahve piva
1 tuk 100%/nastrouháme /
3.těsto
1/2 kg hladké mouky
1 100% tuk /nastrouháme/
2 dcl vody
náplně volíme dle chuti a sezóny, makové, tvarohové ,ořechové, ovocné s tvarohem
šiml/tvaroh s mákem a rozinkami/
jablka, višně - zkrátka co máme doma a co nám chutná
jinak na 100%tuku i smažím
3Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, Sůwa, jirkajirka
před 3373 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1546 | |
annas | 1340 | |
Kepler | 1090 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 864 | |
iceT | 611 | |
quentos | 535 | |
zjentek | 504 | |
da ny | 496 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |