Avatar uživatele
Registrovaný

Jak vyudit kuře v udírně?Mám ho předvařit nebo jen naložit do nějakého láku?díky za radu.šárka

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Tady máte vše o uzení
http://www.udirny.cz/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Kuřata v půlkách před uzením nasolím, případně lehce potřu česnekem, naskládám do hrnce a nechám takto naložené 3 dny. Do láku je nedávám.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 899
Zlatý annas 786
Zlatý marci1 512
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 462
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.