Avatar uživatele
Pokročilý

Jak upotřebit mišuli?

osvědčené postupy receptů

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Teta z mišPulí dělá marmeládu - 1 kg cukru na cca 2 kila syrových plodů.
Plody oloupe, vypeckuje a nakrájí na drobnější kousky, pak vaří s cuktem až do zhoustnutí, na závěr přidá citronovou šťávu (aby ´masa´ byla příjemně nakyslá).
Pak klasicky ještě za ´horka´ naleje do skleniček a zavaří je.
Výtečné.
Ale plody musí být přemrzlé - ideálně na stromě.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 901
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 513
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 464
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.