Avatar uživatele
Pokročilý

Jak upéct štrůdl, aby neprasknul

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

je třeba šišky před pečením propíchat vidličkou ,jen tak nepraskne

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Jak píše hanulka.
Ohřátý vzduch nemá kudy uniknout a proto těsto pod tlakem prská.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 804
Zlatý marci1 525
Zlatý iceT 513
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.