Avatar uživatele
Registrovaný

jak udelat originalne sladkokyselou cinskou polevku peking?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Sladkokyselá pikantní čínská polévka

POLÉVKA – sladkokyselá pikantní čínská polévka

Suroviny – 2ks kuřecích prs, 3 stroužky česneku, kuřecí bujón, sůl, hustá sójová omáčka na
vaření, čínské, černé houby, zelená cibulka, čínské zelí, 2 střední mrkve, olivový
olej, kvalitní ocet, drcené nakládané chili papričky, čínský škrob, 2 vejce
Postup – uvaříme asi 2litry silného kuřecího vývaru, v druhého hrnce připravíme jemně
nakrájenou mrkev, zelenou cibulku, černé houby, čínské zelí a uvařená na malé
kousky nakrájená kuřecí prsa, zalijeme přes síto připravený vývar, přidáme 2velké
lžice olivového oleje, 1 lžice sójovky, 5 lžic octu, 4 malé lžičky drcených chili
papriček a vše povaříme asi 10 – 15 min, na závěr přidáme 2 našlehaná vejce,
rozmícháme v polévce a zahustíme škrobem který jsme si předem rozpustili ve vodě
a vše dovaříme dalších 5 minut
Doporučení – polévka má být hustá, sladkokyselá a pikantní až pálivá, pokud její chuť znáte
z čínské restaurace, nebude pro Vás složité si ji v závěrečné fázi vaření dochutit
tak jak ji znáte z restaurace ( ne v každé čínské restauraci ji dělají skutečně
dobrou )
http://job-gastrohotel.com/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý
 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 376

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.