Jsou známé ještě další způsoby jako třeba zavaření polotovaru praženice na tuku a usušení hub. Manželka navíc usušené houby, ale také vyloupané vlašské ořechny naplní do sklenic, uzavře víčkem omnia a sterilizuje v horkovzdušné troubě cca 20 minut při devadesáti stupních. Takto jsou krásně voňavé vždy k dispozici a nemohou na ně různé breberušky.
0 Nominace Nahlásit |
Já houby ususším nebojej dám do nálevu.
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 5302 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Z hub se dá vyrábět mnoho věcí. Jde udělat rozemletím sušených houbový prach.Pastu přivezl jsem z montáže vekou krabici václavek z kusem dřeva než jsem je stačil zpracovat přerostly mi. Mněl jsem slaný vývar z hub na kyselo, Do něj vše nakrájel, nožičky s podborováků a vařil to tak dlouho až z toho byla pasta.Navrch dal máslo.Zarexoval to ve skleničkách od přesnídávek. Mněl jsem to několik let. Lžíce pasty do bramboračky nebo do omáčky stačilo. Jen jedna se mi skazila. Byla ve špajzu převrácená a tuk rozložil bílé těsnění.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 626 | |
da ny | 600 | |
zjentek | 569 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |