Nevím množství,ale rozmíchat trošku hl. mouky v osolené vodě (příměřeně tomu,jak moc to chceš zředit),nasledně jí přidát do guláše a přívest k váru.Nezapomeň pořádně míchát v průběhu procesu.Pak ochutnat a případně přisolit,možná dokořenit...
0 Nominace Nahlásit |
Nastrouhat syrový brambor.Pokud jablko ani brambor nepomáhají,vycedím maso,udělám nový základ na guláš a až je povařený,přidám maso.Raději pozor na koření
0
před 4040 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bohužel, každým zásahem se změní chuť a konzistence, takže to již nikdy nebude guláš v pravém slova smyslu. Lze jej rozředit, doplnit např chlebem, ale stále tam ta ostrost zůstane. Holt, i žiletkový guláš není marný.
0
před 4038 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jak uz tady nekdo psal-syrovy brambor,ale i co nejcerstvejsi chleba pomuze
0
před 4022 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1429 | |
annas | 1270 | |
hanulka11 | 985 | |
Kepler | 953 | |
marci1 | 789 | |
iceT | 586 | |
quentos | 506 | |
briketka10 | 494 | |
gecco | 490 | |
zjentek | 450 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |