Potřebuji koupit pláštěnku na kolo, která dobře ochrání před deštěm, ale nevím, jaký typ zvolit. Jezdím pravidelně do práce a nechci, aby se pláštěnka při jízdě třepotala nebo omezovala pohyb.Na Autodoc jsem našel několik různých modelů, ale nejsem si jistý, na co se při výběru zaměřit. Je lepší zvolit pončo, nebo klasickou cyklistickou pláštěnku? Na jaké materiály a vlastnosti byste doporučili dávat pozor, aby byla opravdu praktická při každodenním používání?
| Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zjentek před 19 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ponco vam bude vlat ve vetru. Nejlepsi by byl dvojdilny oblek. Podivejte se
treba sem:
https://www.nopocb.cz/odevy-do-deste-a-plastenky/hydra-nepromokavy-oblek-do-deste/?variantId=13191&utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=Zbo%c5%be%c3%ad.cz:+Novotn%c3%bd+NOPO+CB+s.r.o.&utm_content=HYDRA+nepromokav%c3%bd+oblek+do+de%c5%a1t%c4%9b+Velikost:+XXL
Ale jsou i jine, treba maskacove.
Jeste bych doporucila, koupit s reflexnimi pruhy kvuli bezpecnoti. Ale ty
muzete v podstate pridelat i sam.
Upravil/a: cappuccino
| 0 Nominace Nahlásit |
Ideálně zajít do prodejny kol, která patří nějakému bývalému profi cyklistovi. Tam se vám dostane fundované rady pro vaší potřebu a hned si pláštěnku před nákupem vyzkoušíte. Takových prodejen je mnoho a kde jinde hledat radu z oboru, než u odborníka. Mám s tím dobrou zkušenost i při nákupu kola takříkajíc „na míru“.
Upravil/a: elkon
| 0 Nominace Nahlásit |
To je určitě dobrá zkušenost, hlavně když člověk potřebuje poradit s výběrem. Na druhou stranu ne každý má ve svém okolí kvalitní specializovanou prodejnu a někdy je pohodlnější porovnat více možností online. Já mám třeba s nákupem přes Autodoc dobrou zkušenost – důležité je podle mě vždy ověřit správný produkt a vybírat podle konkrétních potřeb.