Avatar uživatele
Bronzový

Jak smažíte sýr, aby nevytekl z trojobalu? Děkuji za rady a tipy.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Čím rychleji ho osmažíte, tím je menší šance, že vyteče.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Já ho 2x obalím a zaručeně nevyteče a na 1/4h ho můžete dát obalený do mrazáku a na 100% nevyteče při smažení, obracejte obracečkou


Avatar uživatele
Pokročilý

Kupuji jen 30% a po konečném obalení ve strouhance ho znovu namočím do vajíčka a ještě jednou do strouhanky. A hrany někdy ještě jednou. A vložím do rozpáleného oleje, který potom stáhnu na sporo. Nevyteče :-)


Avatar uživatele
Zlatý

Obalím 2x a strčím na chvíli do mrazáku,docela to funguje.


Avatar uživatele
Zlatý

Já přidávám spíš radu - Pokud ho při smažení obracíte, může se stát, že ho něčím propíchnete. Např. něco ostrého. Pak už bohužel.... máte po sýru > vytekl.


Avatar uživatele
Zlatý

Potvrzuji zde uvedené.
Na chvíli do mrazáku a 2x obalit.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.