Savier

Jak skoncovat se stresovým přejídáním?

Už zase absinuji (hurá). Z toho důvodu, že jsem začal mít po alkoholu nepříjemný, svíravý pocit na hrudi. Možná fibrilace síní… Ale to je teď jedno.

Bohůžel se teď každý večer přejídám doslova skoro až k prasknutí.

Jak s tím přestat? Jasně, mnohem lepší než flaška, ale s takovou se zachvíli neunesu. Dávám tomu za vinu i strach, že zemřu na srdeční problém. K doktorovi se ale bojím jít.

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Drap, cappuccino před 7 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Tonda Káňa

Uhhh… Nevím, jestli není lepší ten chlast, takhle budeš za chvíli tlustý jako Rokio. Ale tak asi spíše ne. Nicméně, zřejmě máš obecně problémy s hlavou. Opravdu doporučuji – jdi na nějaké vyšetření, kde ti pomohou. Možná trpíš BED, jsi závislý na alkoholu, psal si někde, že máš deprese – fakt to řeš co nejdřív. Jít k psychologovi není slabost, psychické onemocnění není méně než to fyzické…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
michalds

Já bych ti naordinoval 10krát oběhnout Havířovský kruháč. Ale to už jsem ti někde psal.

0 Nominace Nahlásit

Drap

Nepřejídat se. Chce to mít jen vůli.

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Nejlepší ze všeho je nežrat! 😂

0 Nominace Nahlásit

Kelt

Nemáš pevnou vůli, prostě to potřebuješ, nebo jedna tvoje část chce alkohol nebo jídlo. Je to psychický problém. Zajdi si k doktorovi, nebo si najdi náhradní činnost míst toho přejídání. Třeba konzumuj více tekutin.

0 Nominace Nahlásit

cappuccino

Pokud uz to nevydrzis vecer bez prejidani, tak si alespon priprav do lednice salaty, okurku, bile jogurty nebo neco dietniho. Ona te zasyti treba i salatova okurka s tvarohovym syrem.
Preji ti hodne pevne vule!!!

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Furt dokolečka dokola: jsi pacient s chlastem, jdi za doktorem pro pacienty s chlastem. On už Ti poradí i s tímhle. Nebo tě pošle k jinýmu doktorovi.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
cappuccino

Pokud se budes prezirat a nevyvazis to sportem nebo alespon chuzi, hrozi ti infarkt. To opravdu chces? Takze to chce trochu discipliny!! Hlavne zacit, a to rovnou dnes!!

Savier

Mockrát děkuji za odpověď. Pokusím se to co nejdříve řešit. Btw jak víš že je Rokio při těle? To někde psal? 😅

Tonda Káňa

Někde to psal, resp. někde psal, že zhubl 20 kilo (myslím, možná opraví), což ale neznamená, že není pořád tlustý. Jako já si ho tak minimálně představuji. 😆 Ale zase jako bacha, dělá doma kliky. Co děláš pro své fyzické zdraví ty, huh? Zkus začít chodit do gymu. Pokud tě to namotivuje, tak v podstatě všechny ženský tam mají vycvičená pěkná pozadí, takže prostředí je pěkné 😅

Nový příspěvek