Už zase absinuji (hurá). Z toho důvodu, že jsem začal mít po alkoholu nepříjemný, svíravý pocit na hrudi. Možná fibrilace síní… Ale to je teď jedno.
Bohůžel se teď každý večer přejídám doslova skoro až k prasknutí.
Jak s tím přestat? Jasně, mnohem lepší než flaška, ale s takovou se zachvíli neunesu. Dávám tomu za vinu i strach, že zemřu na srdeční problém. K doktorovi se ale bojím jít.
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Drap, cappuccino před 7 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Uhhh… Nevím, jestli není lepší ten chlast, takhle budeš za chvíli tlustý jako Rokio. Ale tak asi spíše ne. Nicméně, zřejmě máš obecně problémy s hlavou. Opravdu doporučuji – jdi na nějaké vyšetření, kde ti pomohou. Možná trpíš BED, jsi závislý na alkoholu, psal si někde, že máš deprese – fakt to řeš co nejdřív. Jít k psychologovi není slabost, psychické onemocnění není méně než to fyzické…
2Kdo udělil odpovědi palec? RyuzakiKate, Savier
před 7 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych ti naordinoval 10krát oběhnout Havířovský kruháč. Ale to už jsem ti někde psal.
0 Nominace Nahlásit |
Nemáš pevnou vůli, prostě to potřebuješ, nebo jedna tvoje část chce alkohol nebo jídlo. Je to psychický problém. Zajdi si k doktorovi, nebo si najdi náhradní činnost míst toho přejídání. Třeba konzumuj více tekutin.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud uz to nevydrzis vecer bez prejidani, tak si alespon priprav do lednice
salaty, okurku, bile jogurty nebo neco dietniho. Ona te zasyti treba i salatova
okurka s tvarohovym syrem.
Preji ti hodne pevne vule!!!
0
před 7 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Furt dokolečka dokola: jsi pacient s chlastem, jdi za doktorem pro pacienty s chlastem. On už Ti poradí i s tímhle. Nebo tě pošle k jinýmu doktorovi.
0
před 7 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud se budes prezirat a nevyvazis to sportem nebo alespon chuzi, hrozi ti infarkt. To opravdu chces? Takze to chce trochu discipliny!! Hlavne zacit, a to rovnou dnes!!
Mockrát děkuji za odpověď. Pokusím se to co nejdříve řešit. Btw jak víš že je Rokio při těle? To někde psal? 😅
Někde to psal, resp. někde psal, že zhubl 20 kilo (myslím, možná opraví), což ale neznamená, že není pořád tlustý. Jako já si ho tak minimálně představuji. 😆 Ale zase jako bacha, dělá doma kliky. Co děláš pro své fyzické zdraví ty, huh? Zkus začít chodit do gymu. Pokud tě to namotivuje, tak v podstatě všechny ženský tam mají vycvičená pěkná pozadí, takže prostředí je pěkné 😅
Drap | 8271 | |
led | 4084 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2781 | |
zjentek | 2760 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2020 | |
aliendrone | 1958 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |