Avatar uživatele
anonym

Jak se zbavit příchutě po připálenině?

Dá se napravit připáleninová příchuť na př. v guláši?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5199 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
mojitek

Obecne u omacek se pachut po pripalenine odstranovala vlozenim rozhaveneho karabace(zeleza) do te omacky.Jinak se to neda,nebo o tom nevim

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
afro.minerva

Tak to se mi nikdy nepovedlo. A to jsem zkoušela česnek a různé bylinky. Prostě nejlepší je buď guláš nespálit, a nebo když člověk zjistí, že se připaluje, přendat ho do jiného hrnce.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Vicki

Bohužel stane se.Nezbývá než maso vybrat a udělat z gruntu nový základ-opět osmahnout cibuli atd.A hlavně hlídat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek