Avatar uživatele
goonerkitty

Jak se zbavit chyby disku (kód 65535)?

Zdravím, nedávno jsem svůj počítač rozšířil o další externí disk a po nějaké době se mi při pokusu o kopírování souborů z jiného disku vyskytla chyba „Ze zdrojového disku nelze číst“, problém nastal i když jsem chtěl vytvořit novou složku, textový dokument atp., to zase napsalo „Nelze vytvořit (nová složka, textový dokument,…) kód chyby 65535“. Zkoušel jsem různé rady z internetu včetně sfc /scannow a nic nepomohlo. Hledal jsem všude i na cizojazyčných stránkách, ale bohužel jsem nenašel řešení. Dal jsem tedy disk formátovat. Problém se po nějaké době vrátil a tudíž opět nelze kopírovat soubory, vytvářet nové složky ani mazat soubory na disku. Nevíte někdo jak to vyřešit? Nechce se mi opět disk formátovat a přijít tím o všechna data na něm, když není zaručené, že se problém nevrátí jako teď.

Zajímavá 0 před 1735 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Arne1

A to formátování jsi dělal jak ? Systémem? Tam bývají dvě možnosti – rychlá a pomalá. Ta rychlá je jen výmaz a znovunastavení souborové struktury. Disk se testuje až při tom pomalém způsobu.
Před formátováním (většinou zbytečným) z důvodu problémů s diskem, je podstatné udělat test disku, nejjednodušeji prostředky systému (Tento počítač, pravým myšítkem na disk, nástroje,…). Ale lepší je stáhnout si testovací program na disk který ti vypíše lépe kde je co špatně a můžeš pak nastavit umístění partitions tak aby se vadné oblasti vyhly.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
lukas1912

Nainstaluj si do pc tento prográmek CrystalDiskInfo a zjisti v jakem stavu je tvůj pevný disk.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek