Tomu nerozumím. Zde je odkaz na článek>>> https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-pozar-ve-svycarsku-urady-netusi-kolik-lidi-v-osudovem-baru-slavilo-v-kritickem-stavu-je-znacne-mnozstvi-zranenych-40555598
Někdy mám z článků na Novinkách dojem, jako by vůbec lidé neměli nohy.
| Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Alesh, Ametyst před 70 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Podzemní prostor narvaný opilci.
Jediný východ po úzkém schodišti vzhůru a kouř se drží u stropu.
Začal hořet strop a sprinklery skrápějí dolů.
| 0 Nominace Nahlásit |

Ke vzniku ohně jsou nutné tyto podmínky. Kyslík je ve vzduchu, hořlavá látka – dřevo, plast a zápalná teplota, někdy stačí i hořící prskavka. Pak už to jsou jen přírodní zákony. Když nezačneš hasit do 5 minut a neutečeš, shoří všechno.
| 0 Nominace Nahlásit |
Nemusíš zdůrazňovat, že tomu nerozumíš, ty nerozumíš ničemu i když dostaneš odpověď. takže nemá smysl ti něco vysvětlovat.
| 0 Nominace Nahlásit |
Z článku na Novinkách má člověk dojem, že se to stalo v Kuala
Lumpur, v nějaké budově z rákosu, a ne v obdivovaném Švýcarsku,
drahém středisku Crans Montana.
Každý aspekt života se prostě nedá vměstnat do zakonů, kde bude každý
detail regulovaný až přeregulovaný.
Je to příšerná tragédie, uhořelo asi 40 mladých lidí, a mnoho jich
nebylo možné ani identifikovat. Chudáci pozůstalí, na tohle není
připravený nikdy nikdo.
Událost mi připomněla píseň Smoke on The Water od Deep Purple, složena na
základě skutečného požáru, také ve Švýcarsku, v Montreaux. Fanoušek
na koncertě Franka Zappy vystřelil svetlici, která způsobila
velký požár.
| 0 Nominace Nahlásit |
Ad „jako by vůbec lidé neměli nohy“ – zde zajímavý rozbor https://www.facebook.com/MiroslavaPaskova84/posts/pfbid02izrtnd5bYgRH6vetpJZ97vTwwFfLxdM18gjP1sozTZriB7VDTxbHmZfHEThkyREfl
(ne, není to nějaké trapné video, ale text, který stojí za přečtení, hlavně boomerům).
Dany, můžeš mně vysvětlit, proč inrvére boduješ toho elkona, který tady na poradně beztak sděluje úplné hovno? A na stejné hovno se, dokonce už třikrát, tady i zeptal. Nerozumím ti, bytosti podivná.
@zjentek – tak vidíš pako, kdybys rozuměl, tak se na to nebudeš ptát. Zase jsi jen potvrdil, že jsi dutá hlava a ještě k tomu sprostá. A nic ti není do toho, kdo komu dá bod.
@elkon , dobře, ale… Platí napsaná: Normální, zdravý člověk nerozumí, jak vůbec můžeš vůbec dostat ocenění na poradně, kde uživatelům sděluješ prakticky úplné hovno v odpovědích a kde stejným způsobem se umíš rovněž i zeptat. 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Magorvkleci, aha! No tvl… 😲
No je pravda že jsem to úplně tak nezkoumal, tu situaci. Ale vysvětluješ to
jasně. 👍