Avatar uživatele
elektrikář

Jak se upravují malé rybičky před smažením na grundle

smažení grundlí

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11 před 4127 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

Úplně jednoduše – po vyndání z mrazáku je nech trochu rozmrazit a dobře je propláchni a nech okapat – připrav si do mísy hladkou mouku se solí a pepřem a obal je v ní – vkládají se do silně rozpáleného oleje – nejlépe do friťáku ,aby se rychle a stejnoměrně usmažily- ach to bude dobrota – pak si je pokapete citronem mňam

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Nijak. Osolit, usmažit, pozřít. Prostě se upravují jako jakákoliv jiná ryba „po mlynářsku“, jen s tím rozdílem, že nedávám kmín a nejedná se o rybu, ale rybičky!

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek