je více druhů, jsou i sušené s cukrem nebo máčené v medu a sušené a máčené v čokoládě a možná jsou ještě nějak chemicky upravené
0
před 4221 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Při sušení používáš špatnou technologii. Musíš formou pokusu a omylu zjistit při jaké teplotě a za jaký čas usušíš na svém zařízení banány stejně jako profesionálové. Přihlédnout při tom musíš také k síle kousků které sušíš, musí bít všechny stejně silné a správně i jejich průměr by měl být stejný (pozor vzniká hodně odpadu který výrobna zpracuje jinak, ty si musíš poradit co s ním)
Také by měli být banány stejně dozrálé a stejně vlhké. Při každé sebemenší změně se musí pozměnit technologický postup sušení a o kolik to si musíš vyzkoušet sama
0
před 4220 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1558 | |
annas | 1342 | |
Kepler | 1090 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 872 | |
iceT | 612 | |
quentos | 535 | |
zjentek | 505 | |
da ny | 501 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |