… když si koupíš opravdovej jogurt (například od Madety ve skleničce), tak to uvidíš, na těch chemickej, co jich jsou plný krámy to nenajdeš ani s lupou …
0 Nominace Nahlásit |
Dnes se vyrábí většina jogurtů homogenizací a tuk je rozptýlený v hmotě. Starodávné jogurty ještě měly tukovou „čepičku“, než jsme ji sami rozmíchali, třeba s ovocem na dně.
0 Nominace Nahlásit |
Jogurt, který nemá alespoň 3,5% tuku (i bez té tukové vrstvy) nemá
smysl ani kupovat,,,
Jinak viz. Mc Merkurion.
Pozor, mnohé výrobky se jen jako jogurt „tváří“.
0
před 1489 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobře. Někde jsem je viděla prodávat, ale jogurty dávno nejím, nedělají mi dobře. Ani ty, u kterých si přečtu, že neobsahují zahušťovadlo škrob nebo želatinu. Naštěstí to není základní potravina, takže bez ní se dá žít.
Drap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |