Avatar uživatele
Bronzový

Jak rozpoznat co je tuková vrstva u jogurtu? Uvedeno: Odstraněním tukové vrstvy snížíte celkový obsah tuku na cca 0,5%.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

... když si koupíš opravdovej jogurt (například od Madety ve skleničce), tak to uvidíš, na těch chemickej, co jich jsou plný krámy to nenajdeš ani s lupou ...

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Dnes se vyrábí většina jogurtů homogenizací a tuk je rozptýlený v hmotě. Starodávné jogurty ještě měly tukovou "čepičku", než jsme ji sami rozmíchali, třeba s ovocem na dně.


Avatar uživatele
Stříbrný

Jogurt, který nemá alespoň 3,5% tuku (i bez té tukové vrstvy) nemá smysl ani kupovat,,,
Jinak viz. Mc Merkurion.
Pozor, mnohé výrobky se jen jako jogurt "tváří".

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

Mc Merkurion

@Ametyst: ... přesně takový popisuju ... od Madety (to nejni reklama, jen vyzkoušeno) ...

Avatar uživatele
Bronzový

Ametyst

Dobře. Někde jsem je viděla prodávat, ale jogurty dávno nejím, nedělají mi dobře. Ani ty, u kterých si přečtu, že neobsahují zahušťovadlo škrob nebo želatinu. Naštěstí to není základní potravina, takže bez ní se dá žít.

Avatar uživatele
Zlatý

Mc Merkurion

... já taky moc ne, jeden za rok, takže když už, tak chci pořádnej ...

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1301
Zlatý annas 1187
Zlatý hanulka11 985
Zlatý Kepler 784
Zlatý marci1 733
Zlatý iceT 564
Zlatý briketka10 493
Zlatý gecco 490
Zlatý quentos 466
Zlatý mosoj 413

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.