Avatar uživatele
Carol123

Jak prosím prodloužit trvanlivost u pekařských produktů při pečení?

Pokud možno bez použití chemie. Děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4283 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Sama občas peču v domácí pekárně a u chleba se mi osvědčila „babská“ rada.Do těsta přidávám nastrouhaný syrový brambor.Mělo by to fungovat,ale pravdou je,že tenhle chleba nestačí „zestárnout“ (někdy ani vychladnout). Být tebou,poptala bych se v nějaké soukromé provozovně pekařství nebo domácí cukrárně…:D

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
www

Hlavně chleba se dnes prodává nedopečený z toho důvodu, aby byl levnější.
Delší doba pečení a zvýší se nejen trvanlivost, ale i chuť !

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek