Avatar uživatele
Tom158

Jak předvařit kuře před uzením? Prosím jen o osobní radu a zkušenost, nestojím o odkazy.

Jak předvařit kuře před uzením?Prosím jen o osobní radu a zkušenost, nestojím o odkazy. Děkuji vřele. Tom

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? GM před 2151 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Nikdy jsem nevařil. Pokud předvařím, nemusím už udit. všechno je z masa pryč. Naložit, a potom hned udit.. To jsou moderní ptákoviny, maso před uzením, nebo po uzení vařit. Nikdy se to nedělalo. Dobře vyuzené maso neni třeba vařit ani před tím, ani potom. Je měkké, dobré a chutné. V průmyslových podnicích se moc neudí. Vydávají to sice za uzené, ale je to obarveno karamelem a očuzeno hrstkou pilin. S uzením to nemá nic společného.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
GM

Kuře jsem nikdy nepředvařovala. Nakládám v půlkách na 2–3 dny do soli s troškou česneku, po 4 hod. uzení je krásně měkké a šťavnaté.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Tom158

To je pravda, u masa bych to v životě neudělal, ale kuře se mi nechce udit 6 hodin

před 2150 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Dochy

Mno jo tak ale chceš udit nebo ne? A co se Ti nelíbí na 6 hodinách? U nás když se udilo, tak minimálně dva dny – přes noc.

před 2150 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek