Avatar uživatele
modrypezotek

Jak předejít tomu aby uvařené Salko křupalo v krému?

Salko

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4905 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Nevim jaky mate postup,uvarene salko by se melo nechat v plechovce uplne vychladnout a pak teprve pouzit.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
elektrikář

Záleží také jak dlouho jste jej vařili.Zřejmně doško ke kristalování obsaženého cukru.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
veronika123

Hmm ja vetsinou salko varim hodinu az hodinu a pul necham schladnout a pak vysleham s maslem na hladky krem

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek