Avatar uživatele
Pokročilý

Jak předejít tomu aby uvařené Salko křupalo v krému?

Salko

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nevim jaky mate postup,uvarene salko by se melo nechat v plechovce uplne vychladnout a pak teprve pouzit.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Záleží také jak dlouho jste jej vařili.Zřejmně doško ke kristalování obsaženého cukru.


Avatar uživatele
Registrovaný

Hmm ja vetsinou salko varim hodinu az hodinu a pul necham schladnout a pak vysleham s maslem na hladky krem

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.