Rychlým vodítkem, jak poznat kvalitní těstoviny, je doporučená doba vaření na obalu... Kvalitní těstoviny je třeba vařit až 12 minut. Nekvalitní jsou již po 8 doporučených minutách slizské a blátivé. Kvalitní jsou zásadně ty z tvrdé pšenice. Jsou trošku drsnější,lépe tak drží omáčku.
0
před 4127 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlépe je vyzkoušet a najít si takové co vám budou vyhovovat. Řešením je také si dělat těstoviny čerstvé z vajec a mouky.
0
před 4116 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1442 | |
annas | 1283 | |
hanulka11 | 985 | |
Kepler | 974 | |
marci1 | 797 | |
iceT | 592 | |
quentos | 509 | |
briketka10 | 493 | |
gecco | 490 | |
zjentek | 461 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |