Avatar uživatele
Registrovaný

Jak porcovat pomelo ?

Dostala jsem velké pomelo a najednou ho nesním. Jak ho naporcovat a uchovat tak, aby neoschlo ?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Já ho vždy oloupám, rozdělím na měsíčky a z těch také odstraním slupku. Pak ho dám do sklenice se skleněným víkem a do lednice. Je pak krásně vychlazené a připravené hned k podávání.
V pohodě mi tam vydrží dva dny - ale to na něj musím zapomenout, protože my ho s milým moc rádi...:-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Osobně ho sežeru během večera, max. dne :-D
Tak vyzkoušej postup od Damiana, možná bych zkusil místo sklenice mikrotenový pytlík, nezabere tolik místa.


Avatar uživatele
Bronzový

Já si ukrojím příčně silný plátek asi 2,5 cm. Na talíři si dužinu vykrajuji lžičkou.
Zbytek překryji potravinovou folií a zítra pokračuju.


Avatar uživatele
Bronzový

Oloupat vrchní slupku a do uzavíratelné krabičky do lednice.
Jíme ho pak oloupané ze všech tenkých slupek.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 379

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.