Avatar uživatele
patopato

JAK ODPECKOVAT CO NEJRYCHLEJI BROSKVE? ZAVAŘUJEME BROSKVE, MÁME CELOU KRABICI. TAKHLE TO BUDE TRVAT DO NOCI. NEZNÁ NĚKDO

JAK ODPECKOVAT CO NEJRYCHLEJI BROSKVE? ZAVAŘUJEME BROSKVE, MÁME CELOU KRABICI. TAKHLE TO BUDE TRVAT DO NOCI. NEZNÁ NĚKDO DOBRÝ NÁVOD??

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? bolak, briketka10, Nazdar Bazar před 3919 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
cochee

počkej a jak vypadá vámi zavařená broskev? My zavařujem když už tak broskvové půlky, čili broskev se „obtáhne“ nožem až k pecce, poloviny se oddělí od sebe a pecka vyloupne… může to trvat tak do 5 sekund? Vy zavařujete celé broskve a pecku z nich dostáváte takovým nějakým způsobem jako z třešně?

JInak máme dům se zahradou a když je zavařovací sezóna, tak máti tím zabije několik hodin denně, dopoledne, odpoledne a i večer – ten čas na to prostě je třeba.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
honzikd

Pro nejrychlejší dokončení jakékoliv činnosti se doporučuje se na tuto soustředit, tedy nevysedávat u počítače. Jak říkaly naše babičky: „S chutí do toho, půl je hotovo“.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
briketka10

půlku sníst – pecku vykousnout
a tu druhou půlku dát do flašky :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

Rozdělit si práci.

Kolik vás je, tři? Tak 1. a 2. budou nařezávat broskve, aby se dalo dostat k pecce, a předají dál, někam do misky, 3. je pak bude otevírat a vyndá pecku, klasická pásová výroba, ušetříte čas za přemejšlení a multitasking mezi dvěma činnosti, v tomhle případě – nemuset dávat nůž pryč z ruky kvůli tomu abyste mohli vyndat pecku.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
cochee

briketka10: touto metodou bychom zavařili odhadem tak tři „sedmičky,“ protože pak už bychom ty půlky broskví nemohli ani cítit, natož pozřít 😁

před 3918 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek