Můžu ji dát do lednice nebo spíš ji mám nechat někde, kde je fajn teplota a ve tmě? Osobně bych ji nechal někde na temným místě a s fajn teplotou :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3697 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejlépe jí bude když ji otevřeš a celou šupneš do žaludku, ona bude spokojená a játra taky ;)
0 Nominace Nahlásit |
Jakkoliv, ve skle už mnoho změn neprodělá. Ve tmě a v ne příliš vysoké teplotě jí bude dobře
0 Nominace Nahlásit |
Mně vydžela wiskey asi 4 roky ve skříni. Postupně jsem si z ní upíjel. Whiskey vydrží pokud je uzavřená a nemá k ní přístup světlo teplo a žádní lidé. To teplo myslím , vhodná teplota.
0
před 3697 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem si na základě recenze z https://whiskyarum.cz/glenfarclas-21-recenze/ pořídil do mé sbírky jednadvacetiletou whiskey, kterou bych chtěl držet klidně i do důchodu, takže správné uchování je pro mě opravdu důležité. Lahev jsem proto dal do skříně, kde je stálá teplota a nesvítí tam za žádných okolností slunce.
whiskey, whisky, bourbon sa do chladničky NIKDY nedávajú!, je to
barbarstvo.
podávajú sa pri izbovej teplote s ľadom, prípadne i sódou (vodou).
arygnoc : teplota podávání a skladovací teplota jsou dvě úplně
odlišné věci.
Avatar uživatele
Registrovaný
eRko007: Jinak pokud chcete dlouhodobějš uchovat alkohol,tak určitě do tmy a do chladu,nejlepší je sklepení nebo lednice-hlavně je důležitá stálá teplota. I tvrdy alkohol se zkazí pokud na něj svítí např.sluníčko nebo umělé světlo..třeba i krátkodobě-má pak jinou chuť i barvu.
Drap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |