Avatar uživatele
Bronzový

Jak nejlépe udělat hladkou bramborovou kaši bez použití mixéru?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

základem jsou vhodné brambory na kaši a pak v první řadě vmíchat máslo rozšťouchat a pak teprve přilévat horké mléko a pěkně vymíchávat

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Jestli chcete mít úplně dokonale hladkou kaši,budete si muset koupit hotovou v prášku. Koupíte-li kvalitní výrobek,je jich dost,a dodržíte postup,není možné poznat rozdíl. Už se spletlo i pár dobrých kuchařů. Ale pro mne v kaši musí být kousky brambor,takže příprava jako Hanulka11.


Avatar uživatele
Bronzový

Nejprve se musí dobře rozmačkat na sucho a pak teprve přidat pochutiny(mléko,máslo a jiné)


Avatar uživatele
Zlatý

Normálně uvařit brambory do měkka, scedit, rozštouchat, přidat máslo,znovu rozštouhat až se máslo ztratí a přimíchíchávat horké mléko po trochách.Čím víc je na začátku rozštoucháte,tím hladší bude výsledek.Ovšem základem jsou brambory typu C,přestože můj chlap tvrdí,že je to jedno.Není.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1010
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 381

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.