Myslím ještě před tím než je dám vařit. Vím že mi někdo říkal, že zkažená budou ve vodě plavat na hladině, ale kolikrát už se mi stalo, že i dobrá vejce plavala. Je ještě nějaká jiná – úspěšnější metoda?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, iceT, anonym před 4578 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Možná je to blbost, ale udělat dirku a čuchnout si obsahu
0
před 4578 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
prostě to, riskni pukavec se neuvaří a dej jich vařit víc
0
před 4578 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |