Avatar uživatele
V.3.S.K

Jak na medovou slivovici?

med se přidává až po vypálení nebo při kvašení,švestka jako ovoce do láhve se dává sušená nebo čerstvá,dává se do vypálené ?nezkvasí?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4054 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
fcoop

4 díly slivovice, 1 díl dobrého medu.
Med se nahřeje, aby trochu tekl. Do lahve odměřím 4 díly slivovice, doleji nahřátým medem, uzavřu, lahev položím a občas ji překulím, aby se med rozpouštěl. Je to "lék", poměr je to tak akorát, nikoho nezklame, pro radost i na trávení!
(Net)

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření