Avatar uživatele
Pokročilý

Jak na medovou slivovici?

med se přidává až po vypálení nebo při kvašení,švestka jako ovoce do láhve se dává sušená nebo čerstvá,dává se do vypálené ?nezkvasí?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

4 díly slivovice, 1 díl dobrého medu.
Med se nahřeje, aby trochu tekl. Do lahve odměřím 4 díly slivovice, doleji nahřátým medem, uzavřu, lahev položím a občas ji překulím, aby se med rozpouštěl. Je to "lék", poměr je to tak akorát, nikoho nezklame, pro radost i na trávení!
(Net)

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 911
Zlatý annas 791
Zlatý marci1 516
Zlatý iceT 509
Zlatý gecco 473
Zlatý briketka10 443
Zlatý quentos 417
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.