Otázku ještě doplním.
Otáska vznikla poté, kdy jsem před nedávnem, po pár letech potkal skvělou kamarádku. Tak jsme se prošli, dali řeč, pokec, no a Eliška (tedy ona) mně prozradila, že do mě byla téměř 10 let úplně udělaná, ale úplně no a aby toho nebylo málo, hej, tak se pro mě úplně nepochopitelně podivovala, PROČ jsem po ní nikdy nevyjel! No tvl… Tss, chápete to!!? Tohle mně říct, to si snad dělá blázny ty kokšo. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Tím sdělením úplně jako by mě ochromila, mně spadla brada a musel jsem se chytit na čelo, aby se mně nezamotal svět a semse nevybulil. Taková zpráva… NO A JAXEM MĚL TVL ASI ČUCHAT, ŽES DO MĚ BYLA UDĚLANÁ(!!!),NE(???), jí na to povídám a dodávám, se do mě proboha udělej a neskloňuj v minulém čase a já se pak udělám do tebe a je to, ne, vyřešené!? Však uteklo jen hloupých pár let, nic víc, ježiši, jsme kura pořád stejné děti boží, dodávám. No a ona že teď už bohůžel na to není sama. A prý že její projevy byly evidentní. No tohle mně říct… Šok… Jak není sama? VŠAK NIC NEPROJEVOVALA(!!!), NIKDY(!!!), CHOVALA SE NORMÁLNĚ JAKO KÁMOŠ, když jsem ji třeba nad zadkem a u pupku uchopil pod galatama za majtky a zvedl ji metr do výšky, normálně sme se pobavili a život běžel dál, nasmáli jsme se! 🤦♂️
Čili má otázka zní: Jak hej i já, autysta Aspergerova typu normálně od oka poznám, že o mě žena jeví evidentní zájem, i když právě normálně od oka se nijak takto ani podobně EVIDENTNĚ VŮBEC NEPROJEVUJE??? Znáte snad někdo toto tajemství? 😲
(Ptal jsem se běžné AI, no ta si s tím jako vůbec neporadí a autistickou, jak jinak, v naší diskriminační společnosti opět jaxi nemáme, že. Jo, a ještě! Elkon, upozorňuji tě, nedioskriminuj jinak nastavený jednotlivce či skupiny tím, že v podstatě všem okolo sebe, kteří jsou jakkoli odlišně nastaveni nežli jsi ty sám, upíráš možnost svobodného projevu, nakonec měli by tě zabanovat a pokud bys tady server řídil, měli by ho úřady rozhodně zakázat, přestože bys na něm dříve či později beztak zůstal společně s guruem Bhakti úplně sám, jako ten sobec nevídaný, to je přece jasné snad už i tobě. Tak.)
| Zajímavá 0 před 15 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To by musela trkat a ještě k tomu spadnout z višně, rovnou na
hlavu.
Tohle si pustit k tělu. 🙏👎😢
A na ty tvé další bláboly není nikdo zvědavej. Zde není diskusní web,
dej do toho všechny síly, abys to pochopil.
Upravil/a: elkon
| 0 Nominace Nahlásit |

Musí být slepá a hluchá a mít dobrý hmat, pokud máš ženám co nabídnout.
|
0
před 15 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Leda se jí zeptat. Sorry 😉
Zmeškals příležitost. A rozhodně nejseš jedinej.
|
0
před 15 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zase slohové cvičení, do deníčku… 😉
To, že to z ní „vypadlo“, byla jen vzpomínka na loňské sněhy a
pošetilá vzpomínka.
Je to za ní. Byl jsi zabedněný, oči a mysl jsi měl jinde. Kdyby tě
zaujala, asi bys tehdy, projevil zájem…
Také mám 5 spolužáků, ještě ze základky, kteří, prý po mně
„toužili“, ještě 2 roky po SŠ, než se zadali a já jezdila
s kočárkem 😄 Se 2 se občas vídám a polecáme.
S jedním chodíváme do kavárničky na kávu, někdy vezme i Ivu
(manželku), se kterou je 40 let 😉 Vždy je o čem povídat. Vím, že ode
mne nic neočekávají, já také ne (nic nám nehrozí) a vždy je
to fajn!
Upravil/a: da ny
|
0
před 15 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Elkon, nepíčuj, ano? To ty nechápeš nikoho, než sebe.
Potřebuješ zvláštní zacházení občane, bo zjevně očekáváš, že celý vesmír se ti přizpůsobí (u mě máš teda smolíka hňupe!).
Takže? Prosím, jsi na tahu.
| Drap | 1739 | |
| marci1 | 1095 | |
| annas | 762 | |
| quentos | 744 | |
| zjentek | 742 | |
| ivzez | 715 | |
| iceT | 696 | |
| led | 624 | |
| Kepler | 540 | |
| hanulka11 | 535 |
| Těhotenství |