Avatar uživatele
Pokročilý

jak dobře upest kachnu pro hosty aby bylá pochvala?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Kachnu peču jedině při nízké teplotě, je měkkoučká, šťavnatá.

Opsala jsem vám recep, který jsem našla v jednom časopise. . Když jsem poprvé pekla, měla jsem strach, jak pečínka dopadne. Tentokrát zbytečně. Dám kachnu do ttrouby kolem 8.30 h ráno a věnuji se ostatnímu. Trouby si nevšímám, jen je cítit vůně.

"Omytou kachnu dobře osušíme a ze všech stran i zevnitř osolíme a okmínujeme. Vložíme prsíčky nahoru do suchého pekáče a přikryjeme pokličkou. Nepodlévat!

Dáme do studené trouby a zapneme na 120° C. Pečeme asi 3 - 4 hodiny (podle velikosti kachny). Troubu vůbec neotvíráme, až po uvedené době sundáme víko, slijeme částečně tuk, zvýšíme teplotu a bez poklice dopečeme dočervena. "
----

Pekla jsem menší kachnu, po 3 hodinách se maso téměř rozpadalo.
---
Vkládám jeden recept z netu. Doba pečení opravdu záleží na velikosti kachny.

http://www.recepty.cz/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

Néchápu


Avatar uživatele
Bronzový

Nepeč ji, zblajznou ji za syrova.


Avatar uživatele
Stříbrný

Troubu na minimum a pect celou noc.


Avatar uživatele
Zlatý

Stejně, jako kdybyste ji pekla pro sebe.

Nejsem si jista, jestli za kachnu v dnešním
trendu zdravé výživy sklidíte pochvalu.
Je dost tučná a jestli k ní uvaříte knedlík …

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Volný čas a hobby

Zlatý Drap 1031
Zlatý annas 949
Zlatý quentos 889
Zlatý mosoj 566
Zlatý hanulka11 556
Zlatý led 513
Zlatý marci1 509
Zlatý gecco 433
Zlatý iceT 387
Zlatý panenka 367

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.