Avatar uživatele
Bronzový

Jak dlouho zavařovat maso???

Někteří 2x den po sobě po hodině, někteří 2 hodiny a jen jednou....prostě názory se liší...mohl by mi někdo poradit, pokud možno z vlastní zkušenosti?Jedná se o kuřecí, dopředu upečené, část na kostičky a orestovaná. Chtěla bych, aby z něj zůstaly kousky, ne aby se z něj stala beztvárná paštiková směs...předem děkuju, nehci si zkazit svou kuchařskou "reputaci"

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Kuřecí maso není třeba zavařovat 2* a už vůbec ne hodinu.Pokud je maso dobře propečené,stačí dvacet minut a to je doba,kdy nevznikne ,ta vámi zmiňovaná,paštiková směs.
Doplňuji:
Pro: tom004

Smysl zavařování i kuřecího masa je v tom,že si vezmeš sklenici na čundr,na dovolenou,pro rychlou večeři či oběd.Stačí?

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

pokud je pečené stačí 30-40 minut 1x pak otočit sklenici dnem vzhůru a nechat vychladnout


Avatar uživatele
Bronzový

Kuřecí maso už připravené předpečené,není nutné zavařovat dyl než 20 až 30min,stačí aby tam nebyl žádný vzduch,víčka dobře držela.

Zdroj: žolík


Avatar uživatele
Zlatý

Tak to se rád nechám poučit i já.Nějaký ten pátek už na tom světě pobývám,ale,že by někdo zavařoval kuřecí maso,vařené,syrové,nebo pečené,je pro mne absolutní novinka.Hlavně mi uniká smysl.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 376

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.