Avatar uživatele
Pokročilý

Jak dlouho musíte žít v Americe, abyste dostali americké občanství?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Nestačí "žít v Americe"...
Nejméně 5 let před podáním žádosti musíš mít tzv. zelenou kartu a trvalý pobyt v USA (a další, viz, např.: - http://jakdousa.cz/… ).

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Avatar uživatele
Bronzový

5 let nebo 3 roky, pokud jste v manželském svazku s člověkem, který americké občanství sám drží nejméně 3 roky a v posledních pěti letech strávil alespoň polovinu svého času na území USA a nenacházel se mimo USA po nepřetržitou dobu delší než šest měsíců.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Cestování

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Cestování

Zlatý Drap 385
Zlatý annas 324
Zlatý hanulka11 223
Zlatý led 221
Zlatý gecco 182
Zlatý quentos 168
Zlatý marci1 153
Zlatý Lamalam 133
Zlatý mosoj 118
Zlatý Kepler 86

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.