Avatar uživatele
dgfdgf

jak chutná cibetková káva?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, marci1 před 3284 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
briketka10

netuším..
jelikož stojí kilogram kávy víc jak deset
tisíc korun, tak ji asi nikdy neochutnám :(

http://www.ka­vovelisty.cz/ci­betkova-kava-je-libo-espresso-ze-vzacneho-trusu/
Doplňuji:
marci1
to já taky néé bléé pfůůj :(

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Ani bych to ( vzhledem k netradičnímu způsobu kudy prochází ) nechtěla zkoušet. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
annas

Ja káva chutnala najdete v odkazu
http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/kde-jsou-hranice-lidske-zvidavosti

http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/cibetkova-kava
-

Kávu jsem nepila, možná bych ochutnala, ale cena je příliš vysoká.

Jinak vyjádření prodejců, výrobců atd.

"Podle lidí, kteří kávu ochutnali, je lahodnější a má lehce nasládlou chuť.

Kávomilové, kteří již měli tu čest, popisují jako velmi kořeněnou, s velice příjemnou a lehkou příchutí čokolády a karamelu.

Cibetková káva se pyšní několika nej. Je nejdražší, nejvzácnější, nejexotičtější, nejjemnější a také prý nejlahodnější. Cibetková káva má velmi silné aroma a plnou, čokoládovo-karamelovou chuť."
Např.
Zdroj: http://www.zap­nimozek.cz/ci­betky-sbiraji-ta-nejlepsi-kavova-zrna/#ixzz3YgqaEWde

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Jednou jsem ji dostal k ochutnání. Chutná skvěle. Bohužel , vzhledem k ceně to asi neni nápoj pro častější pití.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Sabulak

Ahoj, tahle káva mě neoslovila. Stála peněz a chuť teda opravdu nic moc :D No, ale v pohodě, zkusit se má vše. Jinak nejlepší káva, co jsem zkusil, jsou zrna od johnycoffee. Je to výběrová káva, čerstvě pražená. Sami ji praží. Doporučuju.

Avatar uživatele
Cizecek.M

Ahoj, oni ta zdrna přímo praží? Jakože dle objednávky? Neleží jim někde jen tak na skladě?

Avatar uživatele
briketka10

no fůůj hrabat se v čerstvých guvňách :(

Trus se navíc musí sbírat čerstvý, protože stárnutím dochází
ke znehodnocení kávových zrn. Nasbíraný trus pak sběrači
proplachují v horských říčkách a získaná zrnka kávy následně
klasicky praží.
Už bleju ☹

před 3284 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gecco

Briketko – víš, kolik lidí by kolik věcí nejedlo/nepilo – jen kdyby ´věděli´??
;-DD

před 3283 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek