Jako jak se sleduju? Té otázce nerozumím. 😒🥱 To otevíráš v prohlížeči e-mailovou schránku a díváš se, jestli tam něco nepřibylo? A do kalendáře jsi se, někdy, podíval, jaký je rok? 🙄🥱😒
Mám, samozřejmě, push mail, na všech 13 schránkách, abych měl push mail i na androidu, jsem řešil, když jsem přecházel z BBDS & BIS. Ale to ty nevíš, o čem to trepu, že?
| 0 Nominace Nahlásit |
Tobě nechodí notifikace? Já otevřu mail, jen když mi přijde upozornění…
| 0 Nominace Nahlásit |

Neuším, k čemu taková statistika může být dobrá? Scránku vybírám vžy, když jdu okolo. Na mail se dívám téměř každý den, někdy však za 2, nebo za 3 dny. Vlétě když je více aktivit tak 1× za 2 – 3 týdny.
|
0
před 14 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
MT mne na došlý e-mail neupozorňuje (nepoužívám internet v MT).
Tuto poštu, sleduji 1× za měsíc až 2. Školní, ani pracovní služební.
úřední e-maily, už mi nechodí, tak proč bych tam lezla denně 😄
Vyúčtování, faktury mi přijdou i jako SMS.
Pokud něco objednávám, kontroluji, v jakém stavu je objednávka. Pak
přijde SMS o termínu a času doručení.
Na osobní e. mail i já, příjemce upozorním SMS.
Upravil/a: da ny
|
0
před 14 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
@filip2 Spíš je fakt úplně jiná generace. Já také dvakrát přemýšlel, jestli motá fyzickou šnečí poštu a elektronickou nebo na co se vlastně ptá, protože oznámení / notifikace je základ jakékoliv elektronické komunikace od emailů přes instamntní zprávy až po datové schránky …
@Pepa25 To nebude generací, ale bude to další tydýt. Řada věcí tomu nasvědčuje. Třeba také ta četnost hloupých dotazů. Toho jednoho zde už dohání.
@Pepa25 Hlavně e-mail už je docela obsoletní způsob komunikace. Pokud v tom chceš mít Ordnung, musíš mít hromadu e-mailových účtů, správa je docela náročná – na to hovno, co to umí, musíš kontrolovat spam, naopak dávat e-maily do spamu…
Komunikuju s tím s eshopy, protože fakt neznám žádný, který by byl s to všecko posílat na WhatsApp, telegram nebo třeba KakaoTalk. 🤷♀️ To samé je operátor, to samý jsou energetici, atd., atd., atd. Tím to ale, asi tak, končí.
Je už to hodně dávno, co jsem si s někým psal e-mail! Hodně dávno! 😅
Včera není dnes, proboha, čas spěchá, jak splašená mrcha! 🤦♀️
@filip2 Já mám v mobilu datovku, občanku, techničáky a zelené karty od aut. Aplikace mne upozorní, když se blíží konec platnosti zelený karty… Když mi končí řidičák, přijde mi datová zpráva od ministerium dopravy, když občanka, od ministerium vnitra…
Pyčo, a on tady chodí ručně kontrolovat e-mail???🤪😂😂😂 To je materyjál! 😳
| Bedy | 1528 | |
| Michal Kole | 1199 | |
| led | 1169 | |
| Hlada | 1133 | |
| mosoj | 1123 | |
| gecco | 904 | |
| www | 828 | |
| badisko | 817 | |
| cochee | 814 | |
| Dochy | 743 |
| Software |