anonym
Záleží na tom,jakou,buď moukou rozkverdlanou v troše vody,guláš vám zahustí i chleba,troška máčeného solamylu,tady bacha,ať nemáte z toho kejdu,smetanové omáčky smetanou s rochou mouky,někdy i jíška.S tou se nedělejte,je k dostání hotová.
irij
Např. mouka, soj omáčka,... Jaká je to omáčka?
tom004
Chlebem (střídou),moukou,jíškou (dělanou nebo granulovanou),víc mne momentálně nenapadá.
stana73
Smetanou,podle omáčky kysanou,nebo sladkou a může se v ní rozkvedlat mouka.Nejzdravější je asi rozmixovanou zeleninou-podle chuti.
ReHu
Jakou?
Nejčastěji používám granulovanou jíšku. Světlou nebo tmavou.
Málče
Řídkou omáčku zahušťuji solamylem. Ale s tím opatrně. Na 2 litry omáčky stačí asi 1 zarovnaná lžička solamylu, rozmíchaným v trošce mléka nebo vody. Necháme přejít varem a vypneme.