Avatar uživatele
Registrovaný

jablecny strudl

jak vlastne pect jablecny strudl aby krasne nabehl

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Pokročilý

já vám prozradím malý trik než dáte štrůdl do trouby pokropte ho studenou vodou krádně naběhne a bude nadýchaný

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Dobrý den,
základem je rozhodně dobré těsto!!!

Pokud koupíte takové to hluboce zamražené, nebo některá levnější listová těsta nikdy krásné struktury a vyběhnutí nedocílíte.

Listové těsto je velmi specifické a na domácí výrobu dost složité, ale kvalitní těsta lze i koupt. Rozhodně však chlazené a od kvalitního výrobce. Důležitou složkou je totiž kvalitní tuk a poctivé skládání při výrobě.

Dalším faktorem je styl zabalení. Čím pevněji štrůdl stočíte, tím lépe. Pomůže např. čistá utěrka, na kterou těsto položíme, naplníme a potom pomocí utěrky stáčíme a utahujeme.

No a ve finále nezapomeňte štrůdl dobře potřít (ať už vejcem či olejem) a na pár místech propíchnout vidličou ;-)


Avatar uživatele
Pokročilý

kypřící prášek a pomašlovat vajíčkem

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1135
Zlatý annas 1004
Zlatý hanulka11 986
Zlatý marci1 647
Zlatý Kepler 552
Zlatý iceT 538
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 472
Zlatý quentos 446
Stříbrný elektrikář 396

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.