Avatar uživatele
ilonka

jablecny strudl

jak vlastne pect jablecny strudl aby krasne nabehl

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4033 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
alenka901

já vám prozradím malý trik než dáte štrůdl do trouby pokropte ho studenou vodou krádně naběhne a bude nadýchaný

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lencis

Dobrý den,
základem je rozhodně dobré těsto!!!

Pokud koupíte takové to hluboce zamražené, nebo některá levnější listová těsta nikdy krásné struktury a vyběhnutí nedocílíte.

Listové těsto je velmi specifické a na domácí výrobu dost složité, ale kvalitní těsta lze i koupt. Rozhodně však chlazené a od kvalitního výrobce. Důležitou složkou je totiž kvalitní tuk a poctivé skládání při výrobě.

Dalším faktorem je styl zabalení. Čím pevněji štrůdl stočíte, tím lépe. Pomůže např. čistá utěrka, na kterou těsto položíme, naplníme a potom pomocí utěrky stáčíme a utahujeme.

No a ve finále nezapomeňte štrůdl dobře potřít (ať už vejcem či olejem) a na pár místech propíchnout vidličou ;-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Attack-design

kypřící prášek a pomašlovat vajíčkem

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek